Krio Consulting
Teljesítmény, tudás, tapasztalat

Történetünk

Több mint 15 év tapasztalattal bírunk vállalatvezetés, jogi és stratégiai ületviteli tanácsadás, hatékonyságnövelő üzletfejlesztés, projektmenedzsment szolgáltatások területén. Hatékony ügymenedzsmentünk, professzionális munkavégzésünk lehetővé teszi, hogy egyre több és sokrétűbb feladat ellátását vállaljuk a megnevezett területeken, ezért szolgáltatóként az állami, az önkormányzati, a nagyvállalati és a magánszféra kiszolgálásában is egyaránt helytállunk és segítjük a hatékony működést szakmai menedzsment tanácsadással, feladat koordinációval.

Kreatív és dinamikus szakemberként, menedzsment és emberközpontú vezetőként járunk el egy összetett mátrix környezetben is, sikeresen állítunk fel folyamatokat a kezdetektől vagy menedzselünk meglévő működéssel bíró projekteket, vállalkozásokat, megoldva a fennálló összetett problémákat, a következő szint(ek)re juttatva ezzel a szervezetet.

Tudásunk bázisa a több területen megszerzett felsőfokú végzettségünk mellett, különféle vezető szerepekben elfoglalt helyünk és széleskörű ismereteink. Folyamatosan képezzük magunkat, melyet képesek vagyunk új készségek alkalmazására, a megbízó partnerek támogatására fordítani.

Kapcsolat

Hatékony ügymenedzsment egy helyen

Az első konzultációs időpont foglalását az alábbi elérhetőségen kérheti:

krioconsulting@krioconsulting.hu